середа, 28 вересня 2016 19:58

В Україні збільшать обсяги фінансування оборони і безпеки

В Україні збільшать обсяги фінансування оборони і безпеки

Рада національної безпеки і оборони України підтримала рішення Кабміну про збільшення обсягів фінансування сектору оборони і безпеки 2016 року.

Рішення прийняли сьогодні на засіданні ради, повідомляє прес-служба відомства.

"Підтримали рішення уряду про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" з метою збільшення фінансування Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної поліції, Державної прикордонної служби та інших силових структур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністри посварилися за гроші для поліції й АТО

Передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони України на 3 млрд 800 млн грн, Головного управління розвідки Міноборони – на 175 млн грн, Національної поліції – на 2 млрд 4 млн 800 тис. грн, Державної прикордонної служби та інших силових структур – на 782 млн 700 тис. грн, СБУ – на 128 млн 500 тис. грн, Управління державної охорони України – на 51 млн грн.

"Особливу увагу приділили питанням соціального забезпечення військовослужбовців і поліцейських", - додали в прес-службі РНБО.

Нагадаємо, 22 вересня Кабмін схвалив законопроект про внесення змін до держбюджету на 2016 рік, яким передбачено збільшення фінансування потреб сектору оборони і безпеки на 6,6 млрд грн. Кабмін схвалив законопроект з необхідністю доопрацювання з участю Міноборони, МВС і Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Зараз ви читаєте новину «В Україні збільшать обсяги фінансування оборони і безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути