субота, 28 грудня 2013 11:02

В "УДАРі" вимагають, щоб затриманим у справі Чорновол забезпечили охорону

Автор: фото: censor.net.ua
 

У прес-службі партії "УДАР", повідомили, що затримання осіб, яких в МВС називають, як можливих виконавців побиття Тетяни Чорновол, і оголошення людей з опозиції, як причетних до цих осіб є спланованою провокацією.

Затриманий Храмцов, який півроку тому продав автомобіль і якого не було на місці злочину, був визначений і названий МВС саме через свої знайомства з деякими членами партії "УДАР".

В " УДАРі" вимагають, щоб усім затриманим у справі побиття Чорновол забезпечили охорону, допустили до них адвокатів і показали в якому вони фізичному і психічному стані.

"Оскільки, знаючи методи "правоохоронців", щоб потім не виявилося, що у когось із затриманих стався серцевий напад або смертельна пневмонія", - наголосили у партії "УДАР" .

Бізнесмени Дмитро Крейнін, Ігор Опадчий та Євген Огарков звернуться до суду з позовом проти начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чінчіна про захист честі, гідності та ділової репутації.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" вимагають, щоб затриманим у справі Чорновол забезпечили охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути