четвер, 17 квітня 2014 17:18

У Слов'янську та Краматорську диверсанти відключили українське телебачення

У Слов'янську та Краматорську диверсанти відключили українське телебачення
Фото: ru.tsn.ua

У Слов'янську проросійські активісти захопили місцеву телевежу і вимкнули українське телебачення .

Про це повідомляє інтернет -видання "Новости Донбасса".

За даними видання, даний радіотелевізійний передавальний центр здійснює роздачу телевізійного сигналу на Слов'янськ, Краматорськ, Горлівку і Макіївк .

"Замість українських телеканалів сепаратисти розпорядилися почати трансляцію російських телеканалів", - наголошується в повідомленні.

Також стало відомо, що озброєні люди захопили відділення радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (ретрансляційний телерадіоцентр) біля м.Краматорська. Про це повідомили у відділення РРТ Краматорська.

"О 14.45 сьогодні в м. Краматорську, с. Ясногоровка, вул. Кірова 699 на територію проникли 10 озброєних осіб, які розосередилися по периметру та отримали доступ до обладнання. Мобільний зв'язок із співробітниками перервався у зв'язку з позбавленням їх мобільних телефонів. Вимог нападники не висувають, що свідчить про те, що захоплення відбулося за планом та має на меті створення загрози інформаційному простору України та припинення державного мовлення в даному регіоні", - зазначили у ретрансляційному центрі Краматорська.

Нагадаэмо, що 13 квітня в Україні оголосили антитерористичну спецоперацію з метою врегулювання ситуації в країні, подолання будь-яких проявів сепаратизму з боку радикально налаштованих осіб та недопущення фактів захоплення адміністративних будівель. Особлива увага приділяється таким регіонам, як Донецькому, Луганському та Харківському.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську та Краматорську диверсанти відключили українське телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути