понеділок, 20 жовтня 2014 10:49

У Раді не вистачає голосів для прийняття рішень — Карпунцов

У Раді не вистачає голосів для прийняття рішень — Карпунцов
Фото: www.vestikavkaza.ru

 "Ударівець" Валерій Карпунцов вважає безвідповідальністю те, що у сесійній залі не вистачає депутатів для прийняття рішень. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами політика, на засідання не прийшли ті депутати, які вже не будуть обрані до наступного парламенту. "Якщо зараз гарно попрацюють із керівниками фракцій, то необхідна кількість голосів для голосування в залі буде. Нехай спікер проводить роботу з керівництвом фракцій", - наголосив Карпунцов.

Він запевнив, що фракція УДАР "показує найбільшу кількість присутніх" у сесійні залі. "Ударівець" нагадав, що сьогодні парламент мав змінити виборче законодавство. Зокрема, забезпечити реалізацію виборчих прав учасників антитерористичної операції на Донбасі.

"А от щодо переселенців — механізм працює. Цю процедуру вже рекламують та поширюють. Ті, хто хоче проголосувати, зроблять це. Можливість для цього є", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «У Раді не вистачає голосів для прийняття рішень — Карпунцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути