вівторок, 28 квітня 2015 10:57

У Раді не хочуть відмовлятися від 133 легкових авто - ЗМІ
4

Апарат Верховної Ради відмовився ліквідовувати свій автопарк бо він забезпечує "якісне та безпечне обслуговування діяльності Верховної Ради України".

Про це у Facebook заявила ведуча телепрограми "Дорогі депутати" Тетяна Козирєва, посилаючися на відповідь керівника апарату парламенту Валентина Зайчука.

Журналіст наводить 4 сторінки листа Валентина Зайчука до спікера ВРУ Володимира Гройсмана і народного депутата Єгора Соболєва, у якому керівник апарату ВР обгрунтовує недоцільність ліквідації Автобази.

Зокрема, Зайчук пише, що серед нардепів чинного скликання послугами парламентського автопарку користувалися 152 депутати, і за час роботи нової Ради було виконано 2 тисячі 291 замовлення. В середньому щомісяця 120 депутатів викликають чергові авто, зауважує керівник апарату ВР.

На балансі парламентської автобази перебувають 133 легкових автомобіля, 24 автобуси та 15 вантажних і спеціальних автомобілів. Обслуговує цей автопарк загалом 339 людей, 209 з яких – водії.

Для обслуговування керівництва ВР закріплено 6 автівок.

 

Зараз ви читаєте новину «У Раді не хочуть відмовлятися від 133 легкових авто - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути