неділя, 28 жовтня 2012 14:17

До психлікарні на Рівненщині завезли втричі більше бюлетенів, ніж треба

До психлікарні на Рівненщині завезли втричі більше бюлетенів, ніж треба

На спецдільницю в психіатричну лікарню в райцентрі Острог Рівненської області завезли аж 368 бюлетенів.

Однак кількість реальних виборців там значно менша – всього 115 осіб. Яким чином вийшло, що привезли стільки запасних бюлетенів – спробував пояснити голова окружної виборчої комісії округу №153 Микола Нерода.

"Можливо, вони рахували по ліжко-місцях. При реєстрації в спецдільниці внесли 365 виборців. Частина з них могла уже виписатися", - припускає Микола Іванович. – "Бо сьогодні зранку нам прозвітували про те, що голосуватиме тільки 115 виборців. Просто взяти і забрати зайве ми не можемо. Лише по закінченні голосування решту бюлетенів погасять і привезуть нам, як не використані".

Коли саме гаситимуть порожні бюлетені – невідомо. За словами Миколи Нероди, на 13-ту годину на спецдільниці проголосувало 60% від загальної кількості виборців.
"Я подавала кількість наших виборців ще в середу. Голосуватиме тільки 115 людей", - запевняє голова ДВК № 560900 Наталія Валеріївна. – "Насправді пацієнтів у медичному закладі є більше, але не кожному можна дозволити голосувати – на це є різні причини. У багатьох просто не було паспортів. Як я можу видати бюлетень людині, яка загубила документ? Ми просто погасимо зайві бюлетені і все".

Спостерігачі від партії Удар повідомляють, що схожа ситуація виникла у кількох спецдільницях, що розміщені в лікарнях Рівного та по районах. Кажуть, що бюлетенів так само привезли вдвічі або втричі за потрібну кількість.

Зараз ви читаєте новину «До психлікарні на Рівненщині завезли втричі більше бюлетенів, ніж треба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути