пʼятниця, 17 лютого 2012 09:58

У Партії регіонів запевнили, що почистили держустанови від гулящих чиновників

У Партії регіонів запевнили, що почистили держустанови від гулящих чиновників

Народний депутат від Партії регіонів, член Комітету ВР з питань бюджету Владислав Лук'янов заявив, що його обурюють мільйонні видатки державних коштів на придбання квартир для чиновників.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Мене обурило те, скільки коштує житло, і які були державні видатки на його придбання. Ми раніше вже обрізали пільги всій представницькій гілці влади, всі видатки на придбання житла ми обмежили. На жаль, зараз ми бачимо, що ці видатки залишились в інших гілках державної виконавчої влади", - зауважив Лук'янов.

Він пообіцяв, що депутати більш прискіпливо підійдуть до розгляду питання держбюджету і знову розглянуть питання зменшення його видаткової частини.

Водночас говорячи про пишні святкування за державні кошти професійних днів працівників міліції, медицини тощо, регіонал відзначив: "Люди з держустанов, які організовували ці гучні вечірки, уже там не працюють. Їх звільнили за низку питань, які вони не виконали. Вони вже не є керівниками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів про Луценка: Що може сказати в суді дрібний хуліган і пияка?

"Якщо ми вважаємо, що можна красти, наприклад, на День міліції, то я вважаю, що це ганьба, коли головний міліціонер в державі, який має бути взірцем порядку і доброчинності, дає приклад розтринькування державних коштів", - заявив Лук'янов, маючи на увазі справу проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Нардеп додав, що усі чиновники, які вчинили подібне порушення, як Луценко, мусять обов'язково понести покарання.

Також Лук'янов висловив переконання, що нове керівництво МОЗу в особі Раїси Богатирьової буде ставитись до державних видатків більш прискіпливо, ніж попереднє.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запевнили, що почистили держустанови від гулящих чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути