четвер, 19 квітня 2012 12:44

Спецтема: Луценко за ґратами

У палаті Луценка забили вікно, аби він більше не зміг у нього виглядати

У палаті Луценка забили вікно, аби він більше не зміг у нього виглядати
Фото: www.nso.org.ua

В палаті екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка позабивали вікна.

Про це Gazeta.ua розповіла прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган.

Вона нагадала, що на Великодень однодумці Луценка домовилися з ним, що він вигляне у вікно своєї палати, оскільки другий поверх дозволяє його побачити і почути.

"Після того, я так розумію, ввечері було посилено його охорону, зокрема в палаті поставили двох охоронців: одного працівника СІЗО, іншого працівника міліції. Хоча палата, в якій перебуває Луценко, - це територія СІЗО, тобто працівник міліції взагалі не має права знаходитися там", - розповіла вона.

Крім того, за словами Сарган, тоді ж у палаті Луценка з вікна познімали шпінгалети, через що відкрити його тепер неможливо.

"Познімали шпінгалети на вікнах, щоб їх не можна було відкрити, їх забили. Щоб воно навіть не відкривалося. Сьогодні, наприклад, холодно, а якщо буде жарко, то в палаті не можна буде знаходитися і навіть дихати, не можна буде провітрювати", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарську палату Луценка переобладнали на в'язницю?

Прес-секретар партії також розповіла, що виглядати з вікна Луценко тепер не зможе ще й тому, що раніше, до цього, вікно було зафарбовано:

"Вони попередньо вже це зробили, іншої фарбою зафарбували вікно, щоб він не виглядав. Але свіже повітря має бути. Навіть у камері в СІЗО у нього було побите вікно, але воно було".

"Тобто, його позбавили не тільки волі, а й свіжого повітря", - підкреслила вона.

Сарган додала, що про це вчора розповіла дружина екс-міністра Ірина Луценко, яка навідувала чоловіка після вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремщики похвастались віп-палатою Луценка

Нагадаємо, що у переддень Великодня Юрій Луценко виглянув з вікна своєї палати і привітав усіх українців з великим християнським святом. Головне побажання від нього у цей день – вірити у перемогу, яка неодмінно прийде.

Звертаючись до народного депутата Юрія Стеця, який також прийшов до лікарні разом зі своєю родиною, Луценко побажав кожному наслідувати приклад Стеця: "українців треба не вчити, а робити".

Зараз ви читаєте новину «У палаті Луценка забили вікно, аби він більше не зміг у нього виглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути