четвер, 13 червня 2013 17:00

В опозиції "просто продовжують чубитися за свої меркантильні інтереси" - Зубанов

В опозиції "просто продовжують чубитися за свої меркантильні інтереси" - Зубанов
Фото: telegraf.com.ua

В опозиційних силах немає спільної думки, і єдиного бачення розвитку держави, оскільки опозиціонери "просто продовжують чубитися за свої меркантильні інтереси".

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів, позаштатний радник президента України Володимир Зубанов.

"Те, що з "Батьківщиною" виявили готовність об'єднатись тільки три з семи партій, які дали таку обіцянку напередодні парламентських виборів 2012 року, це свідчить лише про те, що в опозиції немає спільної думки, немає єдиного бачення розвитку держави, а є якість політичні моменти, які переважають", - наголосив він.

Водночас, колишній народний депутат від Партії регіонів підкреслив, що опозиція просто не готова до створення єдиної партії.

"Через це, ми бачимо, що одна частина представників опозиції не готова до створення потужної партії, загально-національного типу, яка зможе вирішувати й кадрове, й ідеологічне завдання на рівні держави", - висловив думку Зубанов.

Окрім того, він наголосив, що в опозиційних силах не можуть знайти досі компромісу через меркантильні інтереси: "Вони просто продовжують чубитися за свої меркантильні інтереси, і тому, на жаль, у нас ніяк не може виникнути серйозна загально-національна сила на опозиційному полі до нинішньої влади".

"Ділять посади, хто і які посади обійме на місцях, чи буде розподіл по квотам..Тому, поки, для держави — цей з'їзд нічого не призведе окрім критики в напрямку опозиції, що вони і не можуть об'єднатись толком, - наголосив політик.

"На перший погляд, це справа опозиції, і її проблеми, але на другий погляд, для держави корисно, щоби опозиція була потужною і могла виробляти відповідні рішення, і щоб люди нарешті зрозуміли, що опозиція хоче", - резюмував він.

Об'єднатися з партією "Батьківщина" виявили готовність тільки три з семи партій, які дали таку обіцянку напередодні парламентських виборів 2012 року. "Громадянська позиція", "За Україну!" і Європейська партія не будуть брати участь у суботньому з'їзді, а Народний рух України вибрав для злиття іншу політичну силу.

Нагадаємо, у суботу, 15 червня, відбудеться урочистий об'єднавчий з'їзд ОО "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «В опозиції "просто продовжують чубитися за свої меркантильні інтереси" - Зубанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути