субота, 03 травня 2014 21:24

В одеській бійні побачили слід Тимошенко

В одеській бійні побачили слід Тимошенко
Валерій Песецький. Фото: www.proza.ru

Причиною трагедії в Одесі є зацікавленість кандидата в президенти Юлії Тимошенко у зриві виборів в Україні, які заплановані на 25 травня 2014 року.

Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив заступник директора Українського центру соціальної аналітики, політолог Валерій Песецький.

"Причина подібного, з моєї точки зору, полягає в тому, що на сьогоднішній день є зацікавлені віп-політики, українські політики, наприклад, Юлія Володимирівна Тимошенко. Вони зацікавлені в тому, щоб 25 травня вибори президентські не відбулися", - зазначив Песецький.

Він пояснив це тим, що Тимошенко прекрасно розуміє, що у неї низький рейтинг, і що однозначно на президентських виборах перемагає Петро Порошенко.

"Якщо брати і аналізувати ситуацію протистояння, скажімо так, Майдану і Антимайдану в Одесі, то протягом усього місяця його ворожість обмежувалася в кращому випадку образами один одного, якимись криками, кричалками та іншими речами. Але ось до такої кривавої бані ситуація не доходила", - підкреслив експерт.

Нагадаємо, в Одесі 2 травня виникли масові зіткнення, в результаті яких загинули, за останніми даними, 46 осіб.

Зараз ви читаєте новину «В одеській бійні побачили слід Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути