середа, 04 листопада 2015 11:13

У "Народному фронті" пояснили, чим загрожує мова ультиматумів між політиками

У "Народному фронті" пояснили, чим загрожує мова ультиматумів між політиками
Андрій Тетерук

Якщо політики будуть розмовляти мовою ультиматумів і ставити категоричні умови під час голосувань за важливі для держави законопроекти, то це може призвести до розвалу країни.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"На сьогоднішній день ми повинні виконати ті умови, за яких ми прийшли до парламенту. Ми підписали коаліційну угоду, у нас є багато законопроектів, за які необхідно проголосувати. Не треба ставити один одному умови: це ми будемо робити, а це не будемо. Треба брати по списку і виконувати свої обіцянки перед народом", - наголосив він.

За словами нардепа, вкрай важливо проголосувати за законопроекти, які дозволять запровадити безвізовий режим між Україною на ЄС, натомість фракція "Батьківщина" висуває свої умови.

"Це використання старих корупційних схем старими політиками", - наголосив Тетерук.

"Політика – це мистецтво компромісів. Ми готові до розмов, переговорів, але не до ультиматумів. Коли нам ставлять ультиматум: поверніть нам наші газові оборудки… Ну, вибачайте… В даному випадку треба бути державним діячем і захищати країну, а не приватні інтереси окремих осіб", - наголосив він.

Крім того, під час ефіру Тетерук поцікавився у представника фракції "Батьківщина", яким чином вони будуть виконувати обіцянку щодо побудови контрактної армії, яку давали на останніх місцевих виборах. На що член "Батьківщини" відповів, що "сільські голови будуть писати листи прем'єр-міністру щодо контрактної армії".

Нардеп зауважив, що місцева влада має займатися місцевими питаннями – дорогами, дитячими садочками, благоустроєм територій тощо, - а не давати обіцянки, які неможливо виконати.

Зараз ви читаєте новину «У "Народному фронті" пояснили, чим загрожує мова ультиматумів між політиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути