субота, 05 грудня 2015 16:20

У Міноборони розповіли, на що витратять бюджетні гроші

У Міноборони розповіли, на що витратять бюджетні гроші

У 2016 році Україна планує на 30% збільшити держвитрати на розвиток, в порівнянні з 2015 роком. Про це заявив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, повідомляє "delo.ua".

У числі пріоритетних сфер переозброєння в майбутньому році заступник секретаря РНБО виділив зміцнення системи протиповітряної оборони.

"Одним з основних напрямків, куди планується направити держфінансування - це оновлення системи ППО. Проект держпрограми вже підготовлений, і на сьогоднішній день переданий в уряд. Ми очікуємо, що до кінця року держпрограма буде прийнята. Сьогодні ми ведемо переговори з МВФ, вже є позитивна динаміка з питання податкових реформ. Упевнений, що до 15 грудня ми вийдемо на позитивний результат ", - сказав Гладковський.

За неофіційною інформацією джерел в оборонному секторі, в Держпрограмі розвитку озброєнь до 2020 року спочатку було передбачено в 900 млрд грн на переозброєння армії. На етапі узгодження ці параметри були скорочені до близько 90 млрд грн. З них на утримання армії передбачено 44,6 млрд грн.

Нагадаємо, днями секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що загальний і спеціальний фонд оборонного бюджету на 2016 рік складе близько 113 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони розповіли, на що витратять бюджетні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути