четвер, 06 березня 2014 10:06

В Криму росіяни потопили власні кораблі, щоб заблокувати українські

Цієї ночі у найглибшому озері Криму Донузлав росіяни затопили свій великий протичовневий корабель "Очаков" і рятувальне буксирне судно "Шахтар", щоб перекрити вихід українських кораблів в Одессу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник Центру військово-політичних досліджень, учасник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.

"Уночі на озері Донузлав з метою перекриття фарватеру й блокування українських кораблів, які базуються в Новоозерному, росіянами були підірвані й затоплені БПК пр. 1134Б "Очаків" (у складі ЧФ із 1973 р) і рятувальне буксирне судно "Шахтар" (у строю з 1985 р) зі складу ЧФ РФ", - написав він у четвер вранці.

Автор: скріншот
 

"На даний момент фарватер блоковано. Очевидно, це було зроблено з метою не допустити відходу українських кораблів в Одесу", - додав Тимчук.

Озеро Донузлав – найглибше озеро в Криму й найбільше озеро Чорноморського району, воно відокремлює Тарханкутську частину півострова від решти Криму.

Як повідомлялося, Російські війська посилили блокування українських військових частин у Криму і готуються до тривалої облоги.

Зараз ви читаєте новину «В Криму росіяни потопили власні кораблі, щоб заблокувати українські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути