субота, 16 серпня 2014 06:55

У Криму просять Росію зняти обмеження на продукти з України

У Криму просять Росію зняти обмеження на продукти з України

"Кримська влада" пропонує тимчасово зняти обмеження на постачання українських продуктів харчування на півострів, аннексированный Росією. Відповідне звернення вже отримав віце-прем'єр РФ Дмитро Козак і Россільгоспнагляд. Про це повідомив так званий міністр сільського господарства Криму Микола Полюшкін.

За словами чиновника, у зверненні йдеться про зняття заборони на постачання в Крим українського молока і молочної продукції, картоплі, яловичини, томатів і кукурудзи.

"Ми пропонуємо Крим виключити із загальних економічних санкцій, що вводяться Російською Федерацією, враховуючи наш перехідний період і враховуючи, що ми поки ще, як сіамські близнюки, пов'язані з континентальної Україною, особливо в частині поставок молока і молочної сировини", - сказав він.

Офіційна відповідь російських властей міністерство сільського господарства Криму очікує 18 серпня. Якщо уряд РФ схвалить відновлення поставок з України, то вся ввозиться українська продукція буде проходити ретельний санітарний контроль, заявив Полюшкін.

Зараз ви читаєте новину «У Криму просять Росію зняти обмеження на продукти з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути