четвер, 20 листопада 2014 11:04

Коаліційна угода містить антинародні пункти - експерт

Коаліційна угода містить антинародні пункти - експерт
Фото: osvita.ua

Переговорний процес по створенню коаліції гальмують мажоритарники. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олег Соскін.

"Якщо порахувати, то у "Народного фронту" та "Блоку Петра Порошенка" по списках не вистачає голосів. А Садовому, Ляшку та Тимошенко навіщо брати на себе відповідальність? Чому "свободівці" пішли з посад? Щоб її уникнути. Їх Порошенко кинув - допоміг, щоб вони не потрапили до Верховної Ради. Якщо ті три партії не підуть у коаліцію, то більшості не буде. Бо мажоритарники ще сто разів подумають, чи варто їм йти до Порошенка та Яценюка. Їх неможливо вмовити, тому що вони відповідають перед своїми виборцями. Треба було одразу робити коаліцію без Порошенка", - зазначив він.

Експерт пояснив, що коаліційну угоду не виносять не громадське обговорення, бо вона містить антинародні пункти. "Там фактично йде відновлення держави стаціонарного бандита. Вони хочуть знову повернути все те, що було при Януковичі. Знову заявляють, що вступ до НАТО не на часі - мовляв, нас там ніхто не чекає. По податках підвищення. З курсом ніхто нічого не робить. То як її показувати?", - зауважив політолог.

За його словами, президент та прем'єр за час перебування на посадах нічого не зробили. "Порошенко втратив близько 30 відсотків підтримки. Його рейтинг продовжує падати. Якщо є 15, то слава Богу. У Яценюка теж результатів немає. Займається лише податками - військовим, на купівлю валюти, на нерухомість. А реформи вони не роблять. Здали Крим, Донбас. Гривня вдвічі девальвувала, але зарплати та пенсії ніхто не піднімав до такого рівня. При цьому самі стають багатшими", - наголосив Соскін.

 

Зараз ви читаєте новину «Коаліційна угода містить антинародні пункти - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути