вівторок, 30 липня 2013 23:15

У Кіровограді на два місяці відсторонили від посади керівника "УДАРу"

У Кіровограді на два місяці відсторонили від посади керівника "УДАРу"
Ігор Козуб. Фото: kirovograd.klichko.org

У Кіровограді на два місяці відсторонили від посади керівника "УДАРу"29 липня в Кіровограді на позачерговій конференції Кіровоградської міської організації "УДАР" на 60 днів відсторонили від повноважень голову - 54-річного Ігоря Козуба.

Таку пропозицію висунув обласний керівник організації 60-річний Анатолій Ревенко."На цей термін ми доручили контрольно-ревізійній комісії провести перевірку діяльності Ігоря Козуба і запропонувати якесь рішення. До всього цього спонукав комплекс причин.

Серед головних те, що немає зв'язку керівництва міської організації з обласною. Козуб не відповідає на дзвінки. Те, що він самоусувається від загальнопартійних заходів в місті, пікетувань чи мітингів. Весь час знаходиться у Львові, бо там має бізнес. На зборах Ігоря Козуба не було. Ми до нього не змогли додзвонитися. Як до відсторонення ставиться київське керівництво? Воно у наші внутрішні питання не втручається", - сказав Ревенко.

Зібрання проходило в кафе "Астра", яке знаходиться в орендованому районною організацією "УДАРу" приміщенні. Ігор Козуб відмовився коментувати, лише зазначив:"Про позачергову конференцію я довідався лише від журналістів. То відбулося зібрання частини членів міської організації, які прийняли якесь рішення. З точки зору Статуту воно носило рекомендаційний характер. Щодо того, що я не відповідаю на дзвінки Ревенка, то ми до недавнього часу перебували в одному приміщенні. Для цього телефонний зв'язок не потрібен. А про самоусунення від пікетувань чи мітингів, то кіровоградці бачать мою присутність на всіх заходах".Виконувати обов'язки голови міської організації "УДАР" поки що буде Дмитро Хох. На конференції мова йшла й про необхідність переобрання ради.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді на два місяці відсторонили від посади керівника "УДАРу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути