четвер, 20 червня 2013 19:57

У Києві поряд із Лукашенком помітили загадкову білявку

У Києві поряд із Лукашенком помітили загадкову білявку
Фото: vesti.ua

В компанії Олександра Лукашенка та його сина під час їх візиту до Києва 18 червня була помічена невідома білявка. Як розповів екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний, це не нянька 8-річного Миколи. "Це також і не його мати, Ірина Абельська, і не попередня пасія очільника Білорусі Ірина Дорофеєва. З нею він перестав зустрічатися в 2011 році. Ці дві теж були білявками", - сказав пан Безсмертний. Сяргей Висоцький, лідер Білоруської партії Свободи, розповів, що цю білявку вже тричі бачили протягом останніх місяців поряд з Лукашенком.

Як відомо, Олександр Лукашенко має офіційну дружину Галину, яка живе окремо від чоловіка в селі Рижковичі під охороною КДБ. Їй забороняють давати будь-які коментарі пресі.

"Лукашенко не соромиться ходити з різними жінками, бо інформація про це, яка потрапить на очі білоруському громадянину через ЗМІ, буде ретельно відфільтрована й дозована", - переконаний 63-річний Олександр Дем'янчук, завідувач кафедри політології НаУКМА. За його словами, білоруси не побачать Лукашенка в парі з якоюсь черговою коханкою. А для зовнішнього світу він справить враження живої людини, яка не цурається нічого людського.

"Янукович же не насмілиться при живій жінці так відверто гуляти, як Лукашенко", - каже пан Дем'янчук. "Наш президент демонструє свою відданість християнським цінностям. Ще він людина вельми непублічна, його особисті справи залишається втаємниченими. Але це не означає, що він цурається жінок".

Зараз ви читаєте новину «У Києві поряд із Лукашенком помітили загадкову білявку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути