вівторок, 26 лютого 2013 22:50

У Кабміні застерігають від спроб зірвати обговорення програми активізації економіки

У Кабміні застерігають від спроб зірвати обговорення програми активізації економіки
Фото: transkarpatia.net

Кабінет Міністрів відкритий для обговорення держпрограми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки і вважає контрпродуктивними можливі спроби зірвати її обговорення.

"Уряд готовий до діалогу з опозицією в процесі обговорення цієї програми", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до Кабміну.

Як відомо, Кабмін 27 лютого проведе розширене засідання за участю президента Віктора Януковича, на якому розгляне держпрограму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

При цьому офіційний сайт Кабміну у вівторок повідомляє, що "для участі у засіданні Кабінет Міністрів запрошує народних депутатів".

"У зв'язку з обмеженою кількістю місць в залі прохання делегувати від кожної фракції Верховної Ради її керівника та одного представника", - йдеться у запрошенні.

При цьому співрозмовник в Кабміні додав: "Можливі спроби зірвати це обговорення не мають ніякого сенсу, так як в такому випадку їх ініціатори будуть ломитися у відкриті двері".

"Ефективність подібних деструктивних дій буде на рівні тієї, яку досягли лідери опозиції при блокуванні парламенту, тобто нульова", - сказав він.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що прийде "зі своїм баченням розвитку країни". У партії "УДАР" заявили, що її представники на розширене засідання Кабміну не підуть.

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні застерігають від спроб зірвати обговорення програми активізації економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути