субота, 28 червня 2014 15:43

В інтересах всіх громадян вважаю за необхідне утриматися від коментарів - Медведчук

В інтересах всіх громадян вважаю за необхідне утриматися від коментарів - Медведчук
Фото: liga.net

Лідер Громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук, який бере участь в переговорному процесі з представниками східної України, прокоментував журналістам результати домовленостей в Донецьку.

"Сьогодні до мене звертаються представники як вітчизняних, так і зарубіжних ЗМІ з проханням дати інтерв'ю, прокоментувати хід переговорів на Донбасі. Я з розумінням ставлюся до того, що і журналісти, і прості громадяни України хочуть знати, як проходять переговори, які заходи по виходу з кризи розробляються. Але зараз я можу дати лише один коментар: "Україні потрібен мир"", - йдеться у зверненні політика, опублікованому на сайті "Українського вибору".

Медведчук упевнений, що альтернативи мирному вирішенню конфлікту немає. Він запевнив, що докладатиме всіх зусиль для стабілізації ситуації, відновлення миру та збереження територіальної цілісності України.

"Про необхідність мирного шляху вирішення конфлікту шляхом досягнення домовленості "Український вибір" заявляв ще на самому початку конфронтації. Сьогодні це стало можливим. Тому в інтересах України, в інтересах усіх громадян я вважаю за необхідне утриматися від коментарів, які неминуче будуть нести ті чи інші політичні оцінки. Я впевнений, що силою досягти миру неможливо - це шлях в нікуди", - підкреслив лідер "Українського вибору".

Зараз ви читаєте новину «В інтересах всіх громадян вважаю за необхідне утриматися від коментарів - Медведчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути