Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 09:55

У ГПУ спрогнозували, коли Януковичу винесуть вирок

У ГПУ спрогнозували, коли Януковичу винесуть вирок
Фото: ye.uа

До квітня суд винесе вирок президенту-втікачу Віктору Януковичу.

Таку думку висловив заступник генпрокурора та головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають "Українські новини".

"До кінця січня обвинувальний акт буде в суді. Враховуючи обсяг доказів, які ми надаватимемо, і кількість заявлених свідків, за 2 місяці ми вийдемо на вирок суду першої інстанції", - заявив Матіос.

Також він висловив побоювання, що можуть виникнути проблеми з формуванням колегії суддів і присяжних під час розгляду цієї справи. Генпрокурор Юрій Луценко сподівається особисто підтримувати державне обвинувачення в суді у справі Януковича.

У рамках розслідування цього провадження прокурори працюють у низці консульських установ за кордоном. Зокрема, беруть свідчення у співробітників українського представництва в ООН з метою з'ясування обставин отримання російським представником Віталієм Чуркіним листа Януковича про введення військ РФ в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корабель і житло Януковича арештували

28 листопада генпрокурор Юрій Луценко оголосив президенту-втікачу Віктору Януковичу підозру в державній зраді. Зачитав її під час відеодопиту колишнього глави держави. 14 грудня Печерський райсуд Києва дозволив затримати колишнього президента Віктора Януковича.
Зараз ви читаєте новину «У ГПУ спрогнозували, коли Януковичу винесуть вирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути