четвер, 25 серпня 2016 09:38

У ГПУ пояснили, як забиратимуть Каськіва з Панами

У ГПУ пояснили, як забиратимуть Каськіва з Панами
liga.net

Запит на екстрадицію з Панами колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва передасть посол.

Про це у Facebook написав заступник генпрокурора Євген Єнін.

За його словами, для екстрадиції Каськіва немає потреби надавати копію вироку, оскільки колишній чиновник не засуджений, а має інший процесуальний статус.

"Для чистоти експерименту пропоную всім охочим відкрити текст угоди між Україною та Республікою Панама про видачу правопорушників та уважно прочитати. Там дійсно згадують про необхідність направлення копії вироку, що набув чинності у разі направлення запиту про видачу для приведення вироку до виконання. Пан Каськів поки що має інший процесуальний статус – відповідно про направлення копії вироку не йдеться", – повідомив Єнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каськів заявив, що у Панамі його ніхто не затримував

Каськів відомий гучним скандалом навколо будівництва LNG-терміналу, який мали побудувати на Чорноморському узбережжі до 2014 року. Він дозволив би Україні приймати куплений на міжнародних ринках зріджений природний газ обсягом 10 млрд куб. м, щоб знизити залежність від російського газу. Координацією роботи займалося саме Держагентство.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ пояснили, як забиратимуть Каськіва з Панами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути