Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 15:50

"Усе життя країни крутиться навколо кретинів, які сидять у Шустера" - Брюховецький

"Усе життя країни крутиться навколо кретинів, які сидять у Шустера" - Брюховецький
Почесний президент Києво-Могилянської академії зауважив, що давно відмовився брати участь у політичних ток-шоу. Фото: telekritika.ua

Усе життя країни крутиться навколо кретинів, які сидять у Шустера і думають тільки про себе, не розуміючи, що відбувається в країні.

Про це під час засідання медіа-клубу "ЧЕСНО" на тему "Революційний потенціал студентських протестів в Україні" сказав почесний президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" В'ячеслав Брюховецький.

"Хто міг передбачити 2004 рік?, - запитує він. - Колись один німецький професор у нас викладав і як німець дуже уважно дивився на ці події. Він написав статтю, в якій сказав, що ми західноєвропейці не можемо зрозуміти цю націю. Ми живемо день за днем розміреним життям. У політиці так само. Це нація, яка живе стрибками. Вони ніби сидять собі, чухають потилицю, ніхто нічого не робить і раптом стрибок. І це відбувається приблизно раз у 12-15 років. Коли я подивився нашу історія, справді, так воно і відбувалося. Тому ніхто не знає, як воно буде це. Сподіватимемося, що наш народ все-таки мудрий. Але як буде, чи буде 1968 рік, повторень не буває".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участь Савіка Шустера в передвиборній агітації - порушення закону - Томенко

"Виявляється, все життя крутиться навколо цих кретинів, які у Шустера сидять, або ще у когось сидять. Які думають тільки про себе, не розуміють, що відбувається в країні. А є нормальне життя. Ви від'їдьте від Верховної Ради на кілометр. Там живуть люди, які роблять винаходи, які кохають. Збиткова певна частина суспільства. А це зажди так є. Є хворі люди на владу, є хворі люди на славу, на гроші. Вони є в кожній країні. Політика не тільки у нас справа брудна - скрізь брудна. Тільки є міра бруду", - сказав Брюховецький.

Почесний президент Києво-Могилянської академії зауважив, що давно відмовився брати участь у політичних ток-шоу.

"Тільки і чуєш, як хтось говорить "А у Шустера...". Господи, я відмовився туди ходить давно. Я сказав, що готовий бути сам там, але не з цими кретинами. Є там і порядні люди, які йдуть і замазуються там. Але сидіти з яким-небудь Колесніченком і говорити - це себе принижувати", - наголосив Брюховецький.

Зараз ви читаєте новину «"Усе життя країни крутиться навколо кретинів, які сидять у Шустера" - Брюховецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути