субота, 20 жовтня 2012 09:20

Ющенко натякнув, що в Януковича сутужно з координацією руху

Ющенко натякнув, що в Януковича сутужно з координацією руху
Віктор Ющенко вважає, що українців повели у зворотному напрямку. Фото: lightpolls.com

Колишній президент України і лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко заявив, що українців зараз ведуть у зворотному напрямку від світлого майбутнього.

Про це він сказав у фільмі "Наша Україна". Віктор Ющенко. Захисти Україну".

"Ми разом з вами заклали надійний фундамент демократії, і я мав велику надію на цю конструкцію. Ми відвоювали свободи вільно говорити, вільно мітингувати і збирати протести проти того, що нас не влаштовує, вільно обирати тих, кого вважаємо гідними. Ми здобули можливості реалізувати індивідуальні таланти і власні економічні перспективи, щоб на завтра родина кожного з нас жила краще, ніж сьогодні", - зазначив Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розхвалив економічний націоналізм як панацею від багатьох бід

На думку політика, українцям було не соромно говорити, що "ми – з України, бо нас вітали у демократичному цивілізованому світі як націю, яка відродила свою унікальність".

"Я був переконаний, що ми поклали ту основу, через яку наше минуле вже не проб'ється. Я був переконаний, що ми пішли демократичною дорогою далеко вперед, і з минулого нас уже не докличуться: "Повертайтесь!", - додав колишній глава держави.

За його словами, сьогодні до українців говорять із позавчорашнього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократія в Україні почалась з мене — Ющенко

"Нас іще не спитали, але вже повели у зворотному напрямку. Нам змінили пункти призначення, і це не було нашим вільним вибором. Ми не хочемо повертатися, але наш голос не чують. Чи є серед нас ті, хто вважає, що Україна рухається в правильному напрямку, що країна йде правильним шляхом? Є, але їх – меншість", - заявив Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко натякнув, що в Януковича сутужно з координацією руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути