понеділок, 10 грудня 2012 17:57

Юрій Кармазін голодує проти "шахрайського бюджету" вже чотири дні

Екс-народний депутат Юрій Кармазін продовжує голодувати у стінах Верховної Ради на знак протесту проти ухвалення бюджету на 2013 рік. Нагадаємо, що оголосити голодування його змусила необгрунтована відмова в реєстрації законопроекту про незаконність ухвалення держбюджету, а також численні порушення в самому документі.

Телефоном Кармазін неохоче говорить про своє самопочуття. Голос виснажений і хворобливий. Політик проте, має намір голодувати, поки не буде якоїсь реакції збоку керівництва держави. Сьогодні Кармазін написав звернення до президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І один у полі - воїн: Кармазін не піде з Ради, поки бюджет-2013 не скасують

"Азаров нічого не розуміє. У Литвина один лише інтерес — щоб його округ у Житомирській області фінансувався на 140 мільйонів. А в МВФ подивляться, що закон про держбюджет порушений, і скажуть: "Що ж ви робите? Хто ви такі і чи можна з вами розмовляти? А може ви просто шахраї? Через це відкриваються руки у президента, йому зараз треба вчинити мудро. Тобто сказати: "Ні, вибачте, не штовхайте мене на це", - зауважив політик у коментарі Gazeta.ua.

Автор: Фото: Facebook
 

"Я переконаний, що шахрайським шляхом прийняті документи не можуть бути фінансовою конституцією України на цілий рік, - додав Кармазін. - Якщо Україну будуть представляти шахраї у вигляді прем'єр-міністра, це буде страшно. За законом, тільки той уряд, який буде працювати повноцінно, має право планувати бюджет на наступний рік. Через це, ця стаття закону про державний бюджет була порушена".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Кармазін голодує проти "шахрайського бюджету" вже чотири дні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути