неділя, 19 травня 2013 15:52

УНП на Народний рух об'єдналися із суперечками

УНП на Народний рух об'єдналися із суперечками
Фото: korrespondent.net

Українська народна партія та Народний рух України об'єдналися в одну партію. Політичну силу назвали народний рух України "Українська народна партія" "РУХ". Головою обрано чинного лідера Народного руху Василя Куйбіду. Такі рішення прийняли сьогодні під час об'єднавчого з'їзду двох партій. Учасники з'їзду також проголосували за те, щоб заступником голови партії став Іван Заєць. Керівні органи об'єднаної партії створено з представників обох партій 50 на 50. А відповідно до підписаних угод після об'єднавчого з'їзду всі члени УНП на НРУ перереєструються, а тоді оберуть керівників обласних організацій "РУХу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НРУ і УНП об'єднуються, щоб "неслужити олігархам, а відродити Україну"

Партієць, який побажав залишитись невідомим, розповів, що об'єднання відбувалося із суперечками та сутичками між партійцями. Зокрема, вони ледь не побилися.

"Члени УНП з чотирьох областей взагалі були проти об'єднання. Не розумію, для чого це. Там таке творилося, деяким навіть вимикали мікрофон під час виступу. Виникають підозри, що це черговий провладний проект", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «УНП на Народний рух об'єдналися із суперечками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути