понеділок, 21 січня 2013 19:35

Ульянченко розповіла, навіщо Ющенко хотів повернутись у політику

Ульянченко розповіла, навіщо Ющенко хотів повернутись у політику
Фото: polittech.org

Віктор Ющенко брав участь в попередніх президентських і парламентських виборах, щоб відстоювати ідеали, яких бракує сучасній українській політиці.

Про це заявила депутат попередніх скликань, колишня голова Київської облдержадміністрації, екс-глава секретаріату президента Віра Ульянченко в ефірі "Ера-FM".

"Це дуже складне питання. Дати відповідь на нього у такій короткій програмі важко. Я просто нагадаю, що Віктор Андрійович не раз у своїх виступах казав: я будь-що, яка би не складалася ситуація, навіть тоді, коли почуваюся у меншості, буду відстоювати ті ідеали, які я хочу привнести у політику", - сказала Ульянченко.

На запитання, про які саме ідеали йдеться, вона відповіла:

"Це питання свободи слова, і ми відчули її тільки за президента Ющенка. Це свобода відносин бізнесу і влади. Ви пам'ятаєте форуми, на яких президент постійно зустрічався з підприємцями. Можливо, вони були не зовсім приємними, але надзвичайно корисними як для влади, так і для бізнесу. Це питання національного розвитку. Велику частину свого президентства Віктор Андрійович приділяв саме національній єдності".

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко розповіла, навіщо Ющенко хотів повернутись у політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути