вівторок, 10 січня 2012 10:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Українська влада мститиметься чехам за надання притулку Тимошенку - екс-посол

Українська влада мститиметься чехам за надання притулку Тимошенку - екс-посол

Екс-посол Чехії в Україні Павел Маша вважає, що українська влада мститиметься чехам за надання політичного притулку Олександру Тимошенко.

Про це він заявив у інтерв'ю "Deutsche Welle", коментуючи надання притулку чоловіку екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Колишній посол наголосив, що поділяє думку тих дипломатів й тих коментаторів, які вважають, що надання політичного притулку Тимошенко неодмінно позначиться на взаєминах Чехії та України.

"Насамперед (це позначиться - ред.) на відносинах економічних. За тої урядницько-бюрократичної сваволі, яка панує в Україні, чеським підприємцям, які  зацікавлені в тих чи інших державних замовленнях, обов'язково встромлятимуть палиці в колеса. Мститимуться, як мстилися за політичний притулок Богдану Данилишину", - переконаний він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко попросив притулку в Чехії заради її піару?

Водночас Маша називає нісенітницею чутки про те, що Олександр Тимошенко хоче сховати в Чехії капітали свої дружини.

"Як відомо, Юлія Тимошенко мала підприємницькі контакти не в одній країні Європейського Союзу, тож операція "Схованка", якби вона й справді була потрібна подружжю Тимошенків, могла здійснюватися в будь-якій з них. Не конче в Чехії. До того ж, щоб "сховати капітал", зовсім не треба тікати з країни перебування. Така заява позбавлена логіки", - переконаний екс-посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко придбав будинок у Чехії та веде бізнес

"А крім того, за деякою  інформацією, думка залишитися в Чехії з'явилася в Олександра Тимошенка ще перед засудженням його дружини. Якщо говорити про мотиви його поведінки, то я маю більшу довіру до джерел партії "Батьківщина", ніж до урядових", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Українська влада мститиметься чехам за надання притулку Тимошенку - екс-посол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути