понеділок, 07 серпня 2006 13:34

Українська діаспора Чікаго оголосила Ющенка зрадником

 

Українська громада Чікаго (США) вважає зрадою Президентом Віктором Ющенком виборців підписання універсалу національної єдності та подання Віктора Януковича на посаду прем"єра.

- Створення коаліції між блоком "Нашої України", Партією регіонів, СПУ, КПУ, подання кандидатури Януковича на посаду прем"єра з наданням йому великих повноважень – це фінал безславного правління Ющенка, як Президента України, - сказано у резолюції мітингу української громади Чикаго, що відбувся у неділю, 6 серпня.

Члени громади вважають, що Президент, "зрадивши своїх виборців, надав бандитам великі права керування державою, замість відправити їх в тюрми".

Чіказька громада наголошує, що "за півтора року бездіяльного і нерішучого керування державою Ющенком в Україні створилась надзвичайно небезпечна ситуація зникнення української мови, як єдиної державної мови країни; відчулась повна безпорадність перед проявами сепаратиських закликів".

- Ми – Чікагські виборці Ющенка, на жаль, не можемо змінити політичної ситуації в Україні. Ми не будемо більше закликати цього Президента врятувати Україну від загрози втрати незалежності і свободи... Ми доводимо всьому світові, що не будемо підкорятися комуністично-кримінальним структурам, яких Ющенко свідомо привів до керування державою, - заявляють представники української громади.

- Тепер, як ніколи, ми прагнемо об"єднання всіх патріотичних сил для перемоги на наступних президентських виборах людини, котра би ніколи так ганебно не зраджувала своїх виборців, - йдеться у резолюції.

Чіказька громада українців вважається однією з найвпливовіших в Америці після вашингтонської і філадельфійської, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Українська діаспора Чікаго оголосила Ющенка зрадником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути