вівторок, 26 березня 2013 19:05

Україна не розглядає можливості членства в Митному союзі - Рибак

Україна не розглядає можливості членства в Митному союзі - Рибак
Фото: iportal.rada.gov.ua

Метою України є повноцінне членство в ЄС, і Київ не розглядає членства в Митному союзі. Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак під час 5-го засідання міжпарламентської асамблеї "Україна - Литва - Польща".

Про це повідомляє польське видання Gazeta Wyborcza з посиланням на інформагентство РАР.

При цьому Володимир Рибак наголосив, що 2013 рік є вирішальним у відносинах між Україною та ЄС. "Україна послідовно реалізовує план асоціації з ЄС, і передбачені в ньому політичні, економічні і соціальні реформи систематично реалізуються", - зазначив спікер українського парламенту.

"Ми усвідомлюємо, що Європа очікує рішучих реформ, але Україна потребує з боку Європи кроку вперед, відкриття дверей до цього додому", - зазначив також Володимир Рибак, додаючи при цьому, що дуже важливим для України є питання спрощення візового режиму з ЄС.

Окрім того, голова Верховної Ради висловив переконання, що угода про створення поглибленої зони вільної торгівлі з ЄС дозволить значно збільшити товарообіг між Україною та Євросоюзом.

 

Зараз ви читаєте новину «Україна не розглядає можливості членства в Митному союзі - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути