середа, 28 березня 2012 14:48

Українці скинуться на виборчу кампанію "регіоналів" - експерт

Українці скинуться на виборчу кампанію "регіоналів" - експерт
Українцям дадуть 100, а заберуть 200 гривень, вважає експерт. Фото: finobzor.com.ua

Влада не має реальних коштів для початку реалізації своїх програм передвиборчого соціального популізму. Так провідний експерт Центру Разумкова Павло Розенко прокоментував намір "Ощадбанку" почати виплату по тисячі гривень знецінених вкладів у липні.

"Будуть намагатися під різними "соусами" робити перевірки документів, уточнювати списки та відкладати цей процес все далі. Будуть намагання не видавати на руки цю тисячу. Говоритимуть людям: залиште на депозитах на рік, а тоді отримаєте на 15 відсотків більше", - зазначив він.

За словами експерта, у Кабміну немає жодного додаткового ресурсу для реалізації соціальних ініціатив президента.

"Тому буде задіяно два механізми. Перший – намагання відстрочити виконання цих зобов'язань та їх зменшення. Другий – Нацбанк разом із урядом вдадуться до друку необхідної грошової маси, нічим не підкріпленої. Таким чином на руки людям будуть видаватися порожні фантики, а не гривні, які призведуть до негативних наслідків після виборів", - зауважив Розенко.

"Якщо зараз роздаватимуть по 100 гривень пенсії на кожного пенсіонера, то після виборів через підвищення цін та послаблення гривні із кишені кожного заберуть по 200 гривень. Виходить, ми самі профінансуємо передвиборчу кампанію Партії регіонів. Всі ми скинемося, аби забезпечити їм необхідний результат", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Українці скинуться на виборчу кампанію "регіоналів" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути