пʼятниця, 24 квітня 2015 02:45

Україна отримала офіційну програму співпраці з НАТО на 2015 рік

Україна отримала офіційну програму співпраці з НАТО на 2015 рік
korrespondent.net

Президент України Петро Порошенко затвердив Річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік. Про це повідомляє прес-служба президента.

"З метою забезпечення виконання пріоритетних завдань розвитку стратегічного партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору, на виконання рішень, прийнятих під час засідань Комісії Україна-НАТО (3 грудня 2008 року, Брюссель, Королівство Бельгія) та Комісії Україна - НАТО на рівні глав держав і урядів (4 вересня 2014 року, м. Ньюпорт, Сполучене Королівство Великобританії і Північної Ірландії), а також відповідно до пунктів 1, 3 і 17 частини першої статті 106 Конституції України постановляю: затвердити Річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік", - ідеться в повідомленні прес-служби.
Кабінету міністрів доручено забезпечити координацію діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання програми. Крім того, центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання цих програми, доручено подати до 10 січня 2016 звіти, а Міністерству закордонних справ - інформацію про виконання програми для дальшого інформування глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Україна отримала офіційну програму співпраці з НАТО на 2015 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути