понеділок, 22 червня 2015 17:36

"Україна готова відвоювати Донбас" - експерт

"Україна готова відвоювати Донбас" - експерт

Україна готова до силового відновлення контролю над окупованими територіями в разі продовження невиконання бойовиками умов мінських угод. Про це Gazeta.ua заявив військовий експерт Ігор Козій, коментуючи слова голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського щодо невиконання мінських угод бойовиками.

"Заява Жебрівського базується на обґрунтованому підході. Значить стан Збройних сил України і наявність ресурсів дозволяють провести таку операцію. Жебрівський зовсім недавно займав посаду в Генеральній прокуратурі. Рівень його обізнаності щодо ситуації дуже високий", - сказав він.

Експерт вважає, що заява може бути сигналом для бойовиків. Проте спрогнозувати дії Росії у випадку операції українських військових неможливо.

"Російська Федерація є непрогнозованим противником. Це треба враховувати при плануванні будь яких заходів. Завжди потрібно мати не тільки план "А", але й "В" і "С"", - вважає Ігор Козій.

Нагадаємо, 21 червня голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що допускає можливість силового відновлення контролю над окупованими територіями в разі продовження невиконання бойовиками мінських угод.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Україна готова відвоювати Донбас" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути