вівторок, 13 листопада 2012 07:30

Угоду про співпрацю підписали Міністерство оборони України та Азейбарджану

Угоду про співпрацю підписали Міністерство оборони України та Азейбарджану
ФОТО: ipnews.in.ua

У Баку військова делегація українського оборонного відомства, очолювана міністром оборони України Дмитром Саламатіним, провела переговори з делегацією міністерства оборони Азербайджанської Республіки на чолі з міністром оборони Сафаром Абієвим.

Як повідомляє прес-служба оборонного відомства, мова йшла про двостороннє співробітництво в оборонній сфері, а також про подальші плани взаємодії.

Д. Саламатін поінформував С. Абиева про заходи щодо реформування Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна співпрацюватиме з Таїландом у сфері оборони

За інформацією прес-служби, мова йшла про зростання показників бойової підготовки, в тому числі нальоту військової авіації і кількості стрибків з парашутом, прийняття на озброєння нових і модернізованих, а також ремонт існуючих зразків озброєння і військової техніки, забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей, впровадження дієвих механізмів комплектування Збройних сил України військовослужбовцями за контрактом, розвиток системи військової науки і освіти.

"Ми почали рух відразу за декількома напрямками і працюємо над забезпеченням його ефективності", - підкреслив Д. Саламатин.

"Відносини між нашими країнами завжди були дружніми. Це стосується як економічної і культурної, так і військової сфер. Це - відносини двох близьких народів. І ніхто і ніщо не може їх зіпсувати", - сказав генерал-полковник С. Абієв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові вирушили в Афганістан

За підсумками переговорів сторони підписали план заходів двостороннього співробітництва між Міністерством оборони Республіки Азербайджан та Міністерством оборони України на 2013 рік.

Зараз ви читаєте новину «Угоду про співпрацю підписали Міністерство оборони України та Азейбарджану ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути