вівторок, 28 травня 2013 16:16

"Ударівець" розповів, що з понеділка розпочинає стежити за Азаровим

"Ударівець" розповів, що  з понеділка розпочинає стежити за Азаровим
Фото: job-sbu.org

Нардеп від УДАРу Сергій Каплін розпочинає стеження за прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Ми започатковуємо проект під назвою "Щоденник Азарова". Будемо висвітлювати повністю його порядок денний: що він робить, де він буває і так далі. Робимо це для того, щоб українці бачили чим реально займається друга особа у державі. Ми будемо стежити за ним і викладати на своєму сайті, дуже гарному, дуже креативному, зробленому у вигляді щоденника. Хочемо, щоб Микола Янович згадав школу, коли за його діями був контроль", - сказав Каплін.

Опозиціонер наголосив, що робота прем'єра відтепер стане публічною.

"Якщо треба буде, будемо контролювати коли він приходить на роботу і повертається звідти. У нас є достатньо активістів для цього. Чи посміхається він чи ні, коли їде у кортежі. А сотні і тисячі киян і гостей міста тоді позбавлені можливості пересуватися. Кампанію починаємо з понеділка. Буде як у американських фільмах, коли спецназівці наводять на мішень приціл і зявляється червона крапка на чолі. Те саме відчуватиме Азаров. Буде гарно працювати, буде гарно висвітлюватися", - зазначив він.

Каплін додав, що проектом займатимуться шестеро волонтерів та нардепи від УДАРу та інших опозиційних фракцій.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" розповів, що з понеділка розпочинає стежити за Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути