четвер, 21 лютого 2013 13:05

Спецтема: Українське бездоріжжя

"Удар по ямах! Давай, досвидания!" - депутати Київради вимагають звільнення Глінського

Депутати Київради вимагають звільнення генерального директора комунального підприємства "Київавтодор" Георгія Глінського.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Депутати Київради із фракції УДАР підготували проект рішення про звільнення чиновника. Але провладна більшість депутатів не підтримала включення його до порядку денного. Після цього "ударівці" принесли у фойє сесійної зали плакат, розміром 1,5 м на 2,5 м, на якому зображена величезна яма на дорозі і написано "Удар по ямах! Давай, досвидания! 10 років із "Київатодором" - Георгій Глінський".

"Ми вирішили, щоб коли Глінський прийде до зали доповідати про стан доріг, ми його супроводжуватимемо додому, до офісу, скрізь, куди він буде йти, вимагаючи звільнитися. Він повинен самостійно написати заяву про звільнення. Його офіс якраз знаходиться біля Генпрокуратури, тому відразу направимо його туди. Усі ями, що є в столиці - його вина", - заявив Олексій Давиденко, депутат із фракції УДАР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР завтра вимагатиме в Попова звільнити директора "Київавтодору"

Він запропонував провести конкурс на заміщення посади керівника "Київавтодору".

"У Києві має бути фахівець у дорожній галузі, а не людина, яка зароблятиме на асфальті, на солі і возитиме все це з Донецька та Луганська", - сказав Давиденко.

"Ударівців" підтримала також фракція "Батьківщина". Її голова Тетяна Меліхова з трибуни заявила, що торік "Київавтодор" виконав ремонтних робіт на дорогах Києва на 6%, а капітального ремонту на 2%.

"По дорозі частину розікрали, як говорить Генпрокуратура. За це напряму відповідає Георгій Глінський і голова КМДА Попов. Ми вимагаємо, щоб дороги були полагоджені, а гроші віддали громаді міста. За них не тільки можна відремонтувати дороги, а й побудувати метро на Троєщину", - сказала Меліхова.

Нагадаємо, раніше секретар Київради Галина Герега повідомила, що питання про звільнення керівника "Київавтодору" Георгія Глінського не голосуватимуть, а лише заслухають звіт чиновника.

Зараз ви читаєте новину «"Удар по ямах! Давай, досвидания!" - депутати Київради вимагають звільнення Глінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути