Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 18:44

"УДАР" й досі не розрахувався з агітаторами за передвиборчу роботу

"УДАР" й досі не розрахувався з агітаторами за передвиборчу роботу
Ігор Побер Фото: ternopil.klichko.org

Партія Віталія Кличка має борги перед своїми працівниками з передвиборчих часів у більшості регіонів України. Про це заявив нардеп від "УДАРу" Ігор Побер, розповідаючи про причини створення в соцмережах груп "УДАР-кидалово".

"Борги є – і це наша внутрішня проблема, від якої лідер партії не відмовляється. Заборгованість переважно перед членами партії – бо в штабах працювали партійці, і я особисто намагаюся, де можу, зі своїх особистих коштів ці борги закрити. Якщо потім ці гроші повернуть з центрального штабу - добре", ? заявив Побер.

Нардеп не назвав загальної цифри заборгованості, однак зазначив, що в деяких областях її немає зовсім. Недостачу перекрили мажоритарники.

"Рівненська область закрита, Львів – закритий, Чернівці – також. На Закарпатті, Житомирщині, як і на Тернопіллі, – заборгованість ще є. Є ще проблеми на сході – там великі області тому і невиплала велика", ? зазначив Побер.

Появу боргів перед працівниками нердеп пояснює малим досвідом партії.

"УДАР" вперше брав участь в виборах, і, можливо, ми трохи не розрахували сил. Це не є секрет, що "Батьківщина" платила членам дільничних комісій 350 гривень, а ми пропонували майже вдвічі більше, і давали аванс. Звичайно, те, що обіцяли, виплатимо", ? запевнив нардеп.

Побер акцентує, що наявність боргів перед працівниками є доказом незалежності партії від олігархічних кланів. В той же час він не назвав дати, до якої "УДАР" планує погасити всі борги.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" й досі не розрахувався з агітаторами за передвиборчу роботу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути