вівторок, 15 листопада 2011 13:32

У Верховній Раді БЮТ залякував Партію регіонів народним гнівом

У Верховній Раді БЮТ залякував Партію регіонів народним гнівом

Найбільша небезпека для держави і народу приховується у неминучому ринку землі.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", про це заявив голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко з парламентської трибуни.

Кириленко відзначив, що для українського селянства зрозуміло, що "проект майбутнього розбазарювання української землі та сценарій минулої "прихватизації" промислових об'єктів – майже ідентичні".

"Наша політична команда ніколи не погодиться з такими горе-реформами. Виступали й виступаємо категорично проти такого несправедливого бюджету, драконівського Трудового кодексу, нищівного закону про ринок землі", - зауважив бютівець.

Він також процитував слова Юлії Тимошенко: "Олігархія і український народ – це не одне й те ж саме. У них різні цілі та різні моральні цінності. Першим потрібні безконтрольність, безвідповідальність, економічна тінь та диктатура, що несумісні з європейськими цінностями. А український народ своєю мужністю та стійкістю продемонстрував, що свобода, справедливість та солідарність і є його головними цінностями".

"Не хочете слухати опозицію, то почуйте власний народ, щоб не було пізно не тільки для вас, а й для України", - резюмував Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «У Верховній Раді БЮТ залякував Партію регіонів народним гнівом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути