неділя, 02 червня 2013 15:37

У Василькові жінка не змогла проголосувати: хтось це вже зробив замість неї

У Василькові жінка не змогла проголосувати:  хтось це вже зробив замість неї
Фото: gazeta.ua

На територіальній виборчій дільниці 1273 у місті Василькові вкотре виявили порушення. Людина, прийшовши на дільницю, виявила, що замість неї уже хтось проголосував.

Про це повідомив нардеп-"ударівець" Валентин Наливайченко.

"Із 7 ранку ми були на цій дільниці. Тому, що почалося підготовче засідання: виставляли скриньки. Ранок починався нормально, але ближче до обіду команда УДАРу помітила підготовку, перші кроки, до так так званих каруселей. Коли заходять люди із паспортами, певними талончиками. Було намагання таке зробити. Але команда УДАРу запобігла цьому і задокументувала",- розповів Наливайченко.

Він також сказав, що команда УДАРу "думала, що вистачить розуму у тих, хто проплачував ці каруселі, не порушувати закон".

"Але, як видно, розуму їм не вистачило. Зокрема і на цій дільниці ми знову зафіксували порушення. Приходить громадянка України, а замість неї уже стоїть підпис. Більше того, її бюлетеня нема. За фактом вчинення злочину ми викликали міліцію. Ми повністю надали правову допомогу цій громадянці, приїхала міліція, також склали акт щодо цього порушення", - заначив він.

Наливайченко від імені усієї команди УДАРу закликав більше не порушувати закон і не чинити фальсифікацій на виборчих дільницях.

 

Зараз ви читаєте новину «У Василькові жінка не змогла проголосувати: хтось це вже зробив замість неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути