Ексклюзиви
субота, 26 січня 2013 17:15

У Тимошенко температура не піднімається вище за 35,4 градуси - Денісова

У Тимошенко температура не піднімається вище за 35,4 градуси - Денісова
Людмила Денісова. Фото: gazeta.ua

В ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко від свіжих фруктів та овочів починаються проблеми в організмі, від води вона отікає.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповіла народний депутат від "Батьківщини" Людмила Денісова. Вона разом із двома колегами по фракції минулого тижня дві доби провела з Тимошенко.

"Їй їсти особливо нічого не можна. На обід — заварене насіння льону. Мама пече хліб, робить з нього сухарики і передає. Тимошенко розповідає: "Мама передає творожку, а я — все на обличчя, масочки роблю", - розказала народна депутатка.

За словами Денісової, у Тимошенко температура тіла не піднімається вище за 35,4.

" У неї гіпоксія (кисневе голодування. — ред). Вона постійно тре праву ногу, не ступає на неї. Але Юля сильна духом, її не зламали. Сказала: "У мене відбулася переоцінка цінностей. Я думаю, що недолюбила, недообнімала, недоцілувала, недодзвонила, чогось недосказала мамі й тепер про це шкодую. Але я обов'язково це виправлю".

Народна депутатка розповіла, що Тимошенко не дають часто мити голову.

"Тому Юлія Володимирівна резиночкою під грецький стиль заколюється. Косичку французьким колоском плете набік. Одягнута у футболку, піджачок, джинси і, звісно, на підборах. Бо в неї вже спина так побудована під них, що інакше не може. Тільки гірша травма буде, якщо з підборів зійде", - додала вона.

За її словами, жінки говорили з ув'язненою і про особисте.

"Вона сказала мені: "Як добре, що в тебе є онук. Я теж хочу онука". Обговорювали, як її Женя змінилася. Коли Юля йшла до в'язниці, то залишила дитину, а зараз Женя — доросла жінка, політик, захищає матір на міжнародному рівні. Розповіла анекдот: "Вот сижу с конем, в горящей избе, где ж та баба?". Це якраз про неї. Така ситуація у нас зараз — усі сидять із кіньми, в палаючих хатах, а де ж та баба? У тюрмі", - зазначила Денісова.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко температура не піднімається вище за 35,4 градуси - Денісова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути