понеділок, 28 січня 2013 17:55

У спробі розколу "Нашої України" побачили "слід Кремля"

У спробі розколу "Нашої України" побачили "слід Кремля"
Григорій Омельченко розповів, хто стоїть за дискредитацією НУ та Ющенка. Фото: podrobnosti.ua

Спроби дискредитації "Нашої України" та її лідера Віктора Ющенка, пов'язані із планом Кремля щодо розколу України.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив член партії "Наша Україна" Григорій Омельченко.

"Те, що відбувається в партії "Наша Україна" - це продовження реалізації кремлівського плану щодо України в цілому і зокрема партії "Наша Україна" та її лідера Віктора Ющенка", - наголосив він.

Омельченко додав: "Через свою агентуру Росія реалізує свій план дій щодо України. Він зводиться до того, щоби не допустити вступ України до Європейського Союзу, не допустити підписання асоційованого членства, не допустити, щоби Україна підписала Зону вільної торгівлі з ЄС та не допустити лібералізацію візового режиму з країнами Євросоюзу. Мета Росії дуже проста — втягнення України у Митний та Євразійський союзи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванникова - Бондарчуку: "На підлості гарну політичну кар'єру не побудуєш"

У такий спосіб, за словами Омельченка, РФ має не меті "неоколонізувати Україну та перетворити її на сателіт Російської імперії".

"І от настала чергова річ, яка пов'язана з подальшою реалізацією кремлівського плану. У першу чергу, - це розвал партії "Наша Україна" та подальша дискредитація Кремлем Віктора Ющенка, абсолютним виведення його із великої політики, що дуже вміло роблять російські спецслужби, якими безпосередньо керує Володимир Путін", - наголосив він

Політик додав: "Коли партія "Наша Україна" об'єднала з іще двома іншими партіями навколо себе понад 30 громадських, патріотичних організацій і створили патріотичний союз на базі "Нашої України", то вийшли з чіткою ідеологічною програмою. Це була єдина національно-патріотична сила, яка чітко заявила свою виборчу програму. Це нікому не подобалося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Нашій Україні" з "розкольниками" розберуться 9 лютого

Омельченко також розповів, що Сергій Бондарчук, який і виступив із критикою НУ та Ющенка, був призначений головою політичної ради перед самими виборами.

"Це була просто як юридично необхідна посада для того, щоби від імені партії підписувати необхідні документи, які потрібні на виборах. Обговорюючи цю ситуацію, всі говорили, що він призначається на цю посаду до виборів, а після цього буде розглянута кандидатура іншого партійного діяча", - пояснив він.

Однак, за словами члена "Нашої України", Бондарчук під час виборчої кампанії виїхав у Лондон і не брав участі у виборах. Коли ж вибори завершилися, то з його боку почалося гальмування скликання політради і нормальної роботи президії партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є "розкольники", а розколу немає. Більшість "нашоукраїнців" дослухається до Ющенка" - Ванникова

"Цікаво було дивитися, як ляльководи будуть маніпулювати різними ситуаціями, зокрема і членами політради, діяльність яких направлена на розвал політичної партії, розкол її і дискредитацію Ющенка", - наголосив він.

Омельченко також не виключає, що "Бондарчук і його товариші спробують створити якусь "Нашу Україну" — об'єднану", чи щось таке", але, на переконання політика, саму партію це не розколе.

Зараз ви читаєте новину «У спробі розколу "Нашої України" побачили "слід Кремля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути