вівторок, 24 січня 2012 10:31

Спецтема: Луценко за ґратами

У СІЗО Луценку видали "дієтичний" пайок: кільку в томаті і сало

У СІЗО Луценку видали "дієтичний" пайок: кільку в томаті і сало

Лікарі підтвердили діагноз Юрія Луценка - запалення підшлункової залози і приписали йому дієтичне харчування. Водночас у СІЗО замість цього екс-мінстру видали сухий пайок.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Як відомо, після майже 15-годинного судового засідання, яке відбулося 19 січня, Юрія Луценка оглянула постійна медична комісія МОЗ. Лікарі підтвердили запалення підшлункової залози – панкреатит, а також наголосили на серйозних проблемах із кишечником", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, лікарі знову наголосили на дотриманні суворої діти, 6-разовому дієтичному харчуванні, обов'язковому вживанні щоденно теплої їжі. Про це вони зробили припис для керівництва СІЗО, обов'язків для виконання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор підозрює, що Луценко симулює хворобу, а на лаву лягав для фотографії

У той же час, за інформацію "Народної самооборони", сьогодні, 24 січня, Юрій Луценко прибув на судове засідання із виданим у СІЗО "сухпайком". Виконуючи припис медкомісії, Луценку вручили порцію "дієтичного харчування" на день: банка консерви "кілька у томаті", шматок сала та хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники: до суду Луценко йти відмовився, хоча здоров'я йому дозволяє

"Виникає питання у "Народної самооборони" до представників МОЗу, СІЗО та інших структур: в якому інституті дієтології передбачене саме таке "дієтичне харчування" при запаленні кишечника та підшлункової залози? Чи лікують панкреатит салом із кількою в томаті?", - наголосили у партії.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО Луценку видали "дієтичний" пайок: кільку в томаті і сало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути