пʼятниця, 30 серпня 2013 17:53

У ПР кажуть, що референдум покаже ставлення українців до ЄС і МС

У ПР кажуть, що референдум покаже ставлення українців до ЄС і МС
Фото: ukrinform.ua

Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко переконаний, що проведення референдуму - необхідна умова при виборі стратегічних питань розвитку держави, таких як вступ країни до Європейського Союзу або Митного союзу.

"Проведення референдуму - це нормальна європейська практика. Для того, щоб політики не зловживали різними соціологічними дослідженнями, необхідно провести референдум, запитати думку наших громадян, щоб поставити крапку у цьому питанні", - сказав Макеєнко, повідомляє прес-служба ПР.

За словами депутата, Україна керуватиметься виключно національними інтересами, а означає, "ми зобов'язані провести референдум і запитати думку наших громадян".

Посилаючись на світовий досвід, парламентарій навів приклад Швейцарії, де референдуми проводять практично з кожного питання.

Президент Віктор Янукович заявив про обов'язкове проведення всеукраїнського референдуму у разі прийняття рішення про вступ країни до Європейського Союзу або в Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «У ПР кажуть, що референдум покаже ставлення українців до ЄС і МС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути