пʼятниця, 09 березня 2012 18:01

У Партії регіонів посміялись над об'єднанням Тимошенко і Яценюка

У Партії регіонів посміялись над об'єднанням Тимошенко і Яценюка

В Україні наявна соціальна політика себе зжила. Тому нові соціальні ініціативи президента Віктора Януковича дозволять владі простимулювати можливість забезпечення населення соціальною державною гарантією і переглянути держбюджет 2012 року.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від Партії регіонів Валерій Коновалюк.

Парламентарій підкреслив, що успіх проведення реформ можливий в тих країнах, де є сильна соціальна політика, і що теперішня соціальна ініціатива президента вже не перша.

"Рік тому він своїм указом визначив проведення експерименту зі створення ефективної системи соціального захисту в чотирьох регіонах країни. Я брав участь у робочій групі уряду. Ми напрацювали всі механізми, програми і подали відповідні ініціативи в парламент про введення електронної соціальної картки", - зазначив Коновалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів хочуть, щоб Янукович відірвав голову чиновникам за неподобства

За його словами, така урядова ініціатива передбачає більш диференційований підхід до соцзабезпечення найбільш незахищених верств населення і відкриває можливості держбюджету забезпечити фінансування в повному обсязі.

У той же час, регіонал нагадав, що нинішня опозиція "ще вчора була при владі і відповідала за стан економіки і накопичені борги".

"Тому у неї сьогодні такий низький рейтинг... Тепер усі говорять про об'єднання "Батьківщини" і "Фронту змін". Хоча пригадайте, як у 2008 році основним ініціатором відставки Яценюка з посади голови ВР була саме фракція "Батьківщини", - підсумував Коновалюк.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів посміялись над об'єднанням Тимошенко і Яценюка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

109

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути