Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2012 11:21

У Партії регіонів побачили єдину опозиції, в якій Королевська - Жанна Д'Арк, а Тягнибок - її ідеолог

У Партії регіонів побачили єдину опозиції, в якій Королевська - Жанна Д'Арк, а Тягнибок - її ідеолог

Регіонал Михайло Чечетов назвав дезінформацією новину про те, що вчора на засіданні фракції Партії регіонів було висловлено незадоволення на адресу прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"У нас було підбиття підсумків, конструктивний діалог. На цій зустрічі ми обмінялись думками, був весь уряд. Не було лише президента. Ми говоримо, що сьогодні є лише сильнішими та монолітнішими. Коли ми бачимо труднощі, ми ще більше об'єднуємось", - зазначив депутат.

За його словами, Азарову не загрожує відставка. Говорячи про те, чому з'явилась інформація про незадоволення ПР прем'єром, Чечетов наголосив: "Олександр Турчинов сказав, що "Батьківщина" розкололась - Наталя Королевська з неї пішла і потягла за собою ряд людей. Ще у той час, коли етапували Юлію Тимошенко, Королевська поїхала за кордон. Тому коли там (у "Батьківщини" - ред.) показали розкол, вони вирішили перевести стрілки, сказавши, що розкол у Партії регіонів. У нас такого не буває".

Регіонал вважає, що "Батьківщина" "посипалась", у чому й полягає проблема опозиції.

Коментуючи інформацію про те, що 22 січня опозиція об'єднається, Чечетов сказав: "Це може відбутись тільки за умови, що Королевська стає Жанною Д'Арк, Турчинов у неї - перший заступник, Гриценко - заступник з господарських питань, а за національно-демократичні відповідає Олег Тягнибок. Ось тільки тоді це буде монолітна опозиція".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів побачили єдину опозиції, в якій Королевська - Жанна Д'Арк, а Тягнибок - її ідеолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути