вівторок, 21 лютого 2012 17:00

У Партії регіонів натякнули, що ЄС не бачить колоди у власному оці

У Партії регіонів натякнули, що ЄС не бачить колоди у власному оці

Норми законодавства, які Європейський Союз рекомендує переглянути або скасувати українському парламенту, успішно використовуються у багатьох країнах Європи.

Про це під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба ПР.

"За нашими відомостями, у багатьох країнах Європи діють ті норми законодавства, які Європейський Союз рекомендує скасувати Україні", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник єврокомісара: України поки немає в планах розширення ЄС

За його словами, Парламентська асамблея Ради Європи закликає Україну переглянути своє законодавство, виходячи з практики ЄС. Наша країна, в свою чергу, відправила в ЄС запит щодо того, як саме подібні питання вирішуються у країнах Європи.

"Ми бачимо процеси, які відбуваються з прем'єр-міністрами і навіть президентами європейських держав. Навіть вищі керівники потрапляють під суд. Це прекрасно знають і наші політичні опоненти, - підкреслив Єфремов. - У той же час, незважаючи на це, українська опозиція намагається ввести громадськість в оману".

На переконання регіонала, рішення щодо запровадження змін в чинне законодавство парламент прийме, виходячи з тієї відповіді, яку Україна отримає від Європейського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів натякнули, що ЄС не бачить колоди у власному оці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути