вівторок, 01 липня 2014 17:04

Партія Луценка не має своєї ніші — політтехнолог

Партія Луценка не має своєї ніші — політтехнолог
фото: politic.kiev.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не зміг домовитися про те, що він очолить список партії "Солідарність" на парламентських виборах. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Денис Богуш.

"Тому Луценко вирішило створити свою партію. Але в нинішній ситуації вони не можуть ні на що розраховувати, тому що подібних проектів дуже багато. Те, що Луценко їздив разом з Порошенком по Україні в рамках передвиборного туру, не дає йому навіть частини відсотка підтримки виборців. Виходячи із того розкладу, який був на виборах президента, перемогти на парламентських можуть політичні сили Порошенка, Кличка, Тимошенко, Гриценка та Ляшка. Навіть Партія регіонів та її сателіти під величезним питанням — вони теж можуть за півроку не розкрутитися. Тому що люди зараз вибирають по-іншому. Для них головний орієнтир — Небесна сотня, тому на дрібниці вони не розмінюються", - пояснив експерт.

Богуш сумнівається, що Луценко шантажуватиме Порошенка новою партією. "Цей шантаж ні до чого не призведе. Питання в іншому. Луценко займається "Третьою Українською Республікою" з часів виходи із в'язниці. Можливо, у нього є якісь напрацювання, тому він вирішив йти в самостійне плавання з тими, хто йому вірить. Але я навіть не бачу нішу, яку вони можуть зайняти. На майданівські настрої націлені "Воля", "Свобода", "Правий сектор". А у Порошенка "відщипнути" електорат буде дуже складно. У самостійному плаванні на цих виборах шансів у партії Луценка я не бачу", - наголосив він.

Нагадаємо, Міністерство юстиції зареєструвало політичну партію "Третя Українська Республіка" Юрія Луценка, яку очолив Роман Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «Партія Луценка не має своєї ніші — політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути