пʼятниця, 09 листопада 2012 16:26

У Об'єднаній опозиції розповіли, що вони думають про "коаліцію від Азарова"

У Об'єднаній опозиції розповіли, що вони думають про "коаліцію від Азарова"
Сергій Соболєв. Фото: timer.od.ua

Об'єднана опозиція не збирається створювати коаліцію із Партією регіонів, оскільки провладній партії необхідно переглянути свою позицію.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Сергій Соболєв, коментуючи заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо створення широкої коаліції.

Відповідаючи на питання, чи перегляне опозиція свою позицію, він сказав: "Це владі треба переглянути свою позицію". "Від Азарова йде інформація, що були найчесніші вибори за всю Незалежну Україну. Якщо так само вони будуть чесно працювати, то я уявляю, чим це все закінчить для країни їхнє чесне панування", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК Пилипишина чекають з рожевими наручниками

За його словами, Об'єднана опозиція чекає результатів виборів, які оголосить ЦВК, аби далі робити відповідні кроки. "На сьогоднішній день по 13 округам, де виграли представники опозиції, влада сфальшувала результати. Де не змогла сфальшувати, там вони оголосили перевибори. Ми зараз чекаємо рішення ЦВК. Наша позиція незмінна - ми не визнаємо ці вибори. Подивимося до чого прийде ЦВК, які результати будуть оголошені 12 числа", - зауважив Соболєв.

Окрім того, на його думку, Азаров має не формувати коаліцію, а "як лідер ПР відповідати перед законом за все, що творила партія та її представники на місцях під час виборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилась їхати до суду через свій політичний протест - тюремники

"Я думаю, що це свідчить про одне. Вони 13 округів вибили, 5 округів відправили на переголосування, і все одно не змогли створити більшість. Це означає, що план ПР створити більшість одноосібно — провалився", - підкреслив політик.

Він також додав, що "регіонали" не відрізняються від комуністів. Комуністи живуть на гроші ПР, а "регіонали" користуються старими методами комуністичного терору. Тому я думаю, що вони близнюки-брати, які завжди знаходили себе завжди, і зараз знайдуть так само".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Януковича приїхали мітингувати виборці і кандидати зі спірних округів

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров закликав керівників партій, які пройшли до Верховної Ради, приступити до переговорів щодо формування "великої коаліції".

Зараз ви читаєте новину «У Об'єднаній опозиції розповіли, що вони думають про "коаліцію від Азарова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути