пʼятниця, 21 вересня 2012 22:57

У МЗС обурюються, що через справу Тимошенко усіх собак спускають на Януковича

 У МЗС обурюються, що через справу Тимошенко усіх собак спускають на Януковича
Фото: liga.net

Керівник відділу інформаційної політики МЗС України Олег Волошин сподівається, що Європа оцінюватиме Україну саме за чесністю та прозорістю виборів, а не справою Тимошенко.

Про це він заявив у ефірі 5 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці заступилися за Тимошенко, прийнявши резолюцію

"Можливість відчути себе громадянином і впливати на владу здійснюється виключно через механізм виборів. Незалежно від того, де знаходиться Янукович і Тимошенко, інші політики. Якщо громадянин має можливість прийти і проголосувати, він зробить так, щоб ці люди пройшли у парламент. Це ключовий момент. І ми сподіваємось, що оцінювати будуть як раз по ньому", - наголосив  чиновник.

Водночас, Волошин каже, що справа Тимошенко створила великі проблеми виключно для президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все робиться на шкоду собі, для задоволення бажання влади — Бондар про суд по ЄЕСУ

"В Україні ніколи не було ідеальних виборів. Головне, щоб вони в принципі були. Радник президента Олена Лукаш заявила, що переїзди за відкріпними посвідченнями – це не нормально, і ті, хто займаються цим, повинні за це відповідати. Вже є відповідне доручення президента міністерству внутрішніх справ. Дійсно в нас спостерігачі в кулуарах кажуть про проблеми. Але які проблеми створила Тимошенко для влади:  те, що раніше в Україні було завжди – і роздавання велосипедів, і холодильників, - усе це списувалось на незрілість демократії. Зараз, через те що є загальне обурення справою Тимошенко, будь-яка проблема лягає на Януковича. Навіть якщо це роблять кандидати від опозиції, чи незалежні бізнесмени. Враження, що президент сьогодні відповідає за всі 225 виборчих дільниць", - зазначив Волошин.

 

Зараз ви читаєте новину « У МЗС обурюються, що через справу Тимошенко усіх собак спускають на Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути