пʼятниця, 08 березня 2013 13:17

Луценко має кращий захист, ніж Тимошенко – Шемчук

Луценко має кращий захист, ніж Тимошенко – Шемчук
Фото: nso.org.ua

На відміну від захисту екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, екс-керівник МВС Юрій Луценко має кваліфікований юридичний захист. Про це сказав колишній прокурор Криму, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

"Справді, це треба просто знати Юру Луценка, – суди з його участі мають деякі елементи сарказму і чорного гумору, але це не шоу, які бачимо з ув'язненням Юлії Тимошенко", – сказав екс-прокурор Криму Віктор Шемчук в інтерв'ю ZAXID.NET.

Окрім цього, Шемчук додав, що бажав би, щоб і в Юлії Тимошенко був настільки фаховий юридичний захист, як у Луценка. "Але це, напевно, з якихось причин не зовсім вигідно оточенню (Тимошенко, – ред.)", – припустив екс-прокурор.

Також Шемчук вважає, що найближчим часом Луценко таки буде на свободі. "Я скажу банальну фразу: можливо, Юрію Луценку є за що відповідати. Але не за те, за що його сьогодні засудили. Формально, у цих діях є склад злочину, та як юрист я не можу обговорювати рішення суду", – додав Віктор Шемчук.

Екс-прокурор сказав, що він знає адвокатів, які представляють інтереси Луценка в суді. "Це дійсно фахові люди. На відміну від захисту Юлії Тимошенко, захист Юрія Луценка набагато ефективніший і в українських, і в міжнародних судах", – додав прокурор Криму, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

Нагадаємо, що серед адвокатів Юрія Луценка є Олексій Баганець (екс-прокурор Львівської області, – ред.) та Ігор Фомін. Юлію Тимошенко в судах захищає екс-нардеп від ВО "Батьківщина" Сергій Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко має кращий захист, ніж Тимошенко – Шемчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути