середа, 19 лютого 2014 01:26

Біля главку міліції у Трускавці одночасно "зламалися" 50 автомобілів - працівників заблоковано

Біля главку міліції у Трускавці одночасно "зламалися" 50 автомобілів - працівників заблоковано
Фото: news.bigmir.net

В курортному місті Трускавець, що на Львівщині водії заблокували місцеве управління міліції міста, та не випускають звідти нікого. Близько 50 автомобілів одночасно "зламались" та увімкнули аварійку під стінами будівлі. Про це Gazeta.ua повідомили очевидці з місця події.

"Біля райвідділу зараз до двох тисяч людей зібралось. У місті кажуть, що весь райвідділ поставили під рушницю і мають відправити до Києва на розгін. Зараз їх блокують місцеві автомобілісти – більшість є таксистами. Місцеві міліціонери ніби і не спішать виїжджати, але їх керівництво сильно тисне, - розповідає очевидець Андрій.

У Луцьку місцеві активісти заблокували управління Державтоінспекції на вулиці Підгаєцькій. Зробили це, щоб не випускати інспекторів, які заважають їхати місцевим на Євромайдан до столиці.

Нагадаємо, сьогодні у столиці почалась зачистка Євромайдану. Силовики за допомогою спецзасобів уже кілька годин пробують розігнати людей, що зараз знаходяться на майдані Незалежності. За попередніми даними, загинуло уже 20 людей, близько 500 поранені. По Україні оголосили масову мобілізацію Євромайдану – усі збираються на Київ.

Зараз ви читаєте новину «Біля главку міліції у Трускавці одночасно "зламалися" 50 автомобілів - працівників заблоковано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути